Droomschets

Breng je droom in beeld

Veel mensen weten wel waar ze heen willen, maar durven nog niet zo goed de eerste stap te zetten. Of ze weten nog niet helemaal wat ze willen, maar wel dat ze iets anders willen dan ze nu doen. Of misschien heb je het allemaal scherp op een rij, maar wil je een plaat met jouw kernwaarden om als 'richtingaanwijzer' te gebruiken bij de dingen die je gaat doen. In alle gevallen kan het goed helpen om een Droomschets te laten maken.

Hoe werkt het?

De Droomschets komt tot stand in een samenwerking tussen Denkschets en Improvatief. Je hebt een gesprek met Karin van Improvatief terwijl Elco van Denkschets jouw persoonlijke Droomschets ter plekke maakt. Een Droomschets-afspraak kan los gemaakt worden, maar ook aangevuld worden met enkele coachingsgesprekken. Dat kan je helpen om nu echt eens een eerste stap te zetten.Voorbeelden

Droomschets op papier (zonder nabewerking)

Je krijgt direct na het gesprek de schets op papier mee (A3-formaat), die we tijdens het gesprek hebben gemaakt.

 

Digitale nabewerking
Voor een kleine meerprijs maken we een digitale nabewerking van jouw Droomschets. De eerste schets op papier is daarbij het uitgangspunt. De plaat helemaal opnieuw digitaal getekend, verder uitgewerkt en gekleurd. 


Wie zijn wij

Elco is business tekenaar en tekent al geruime tijd voor organisaties. Hij doet dit tijdens congressen en andere bijeenkomsten, maar ook als input voor beleidsplannen en strategiedocumenten. Elco tekent ook droomschetsen voor individuen.

 

Karin is coach en trainer en werkt al jaren vanuit het principe 1+1=3. Daaruit is ook deze dienst ontstaan. Een samenwerking tussen Improvatief en Denkschets, een coach en een tekenaar. Dit alles met als doel om mensen te helpen in de richting waar ze heen willen op een leuke en ludieke manier.

Prijzen

Een Droomschets sessie

Duur: ongeveer 1 tot 1,5 uur;

Prijs: € 75. 
Je krijgt aansluitend meteen de schets op papier mee naar huis.

 

Digitale nabewerking

Digitale nabewerking van de Droomschets: € 50.
Deze krijg je binnen twee weken als PDF nagestuurd.

  

Wanneer je kiest voor een coachingstraject via Improvatief (minimaal 5 sessies), dan krijg je de digitale nabewerking kostenloos.

  

Alle prijzen voor Droomschets zijn inclusief BTW.

 

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor particulieren. Voor bedrijven en andere organisaties gelden mogelijk andere tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.


Interesse?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.