Wie ben ik?

Energieboost

Met Denkschets combineer ik mijn academische achtergrond en expertise in communicatie, gebruik van nieuwe technologie, verander-, proces- en lijnmanagement, organisatie en moderatie van workshops, improvisatie en vooral mijn liefde voor het visualiseren van complexe zaken. Ik weet de juiste vragen te stellen om te begrijpen welke gedachte er precies achter de woorden zit. Ik krijg een energieboost als ik merk dat ik mensen een stapje verder help met mijn tekeningen.

 


Management & strategie

Na mijn studie Communicatie-wetenschap heb ik bij Media Plaza presentaties en workshops ontwikkeld voor bedrijven uit verschillende sectoren. Op strategisch niveau de managementvraagstukken op tafel. Doordat ik bij de KB als afdelingshoofd heb meegedraaid in MT's, herken ik de managementtaal en -uitdagingen van mijn klanten direct. Dat helpt in mijn teken- en advieswerk.

 

Ik teken al mijn hele leven en ben een beelddenker. Toen steeds meer collega's zeiden "daar moet je meer mee doen" ging ik de kracht van visual recording en infographics ontdekken en benutten. 

Digitaal

Ik kies ervoor om mijn tekeningen live op een iPad Pro te maken. Ik maak graag gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden en een iPad is voor mij de ideale tool om creatieve elementen in te voegen en flexibel met de structuur van een tekening te spelen. De dynamiek van de techniek spreekt me aan; ik kan het resultaat direct na de sessie op het scherm delen en aan de opdrachtgever sturen.

 

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Elco van Staveren,

eigenaar Denkschets.nl


'Visuele wrap up' door Elco, aan het eind van de dag (Cultuurconnect, 2 oktober 2018, fotograaf: Lien Wevers)