Voorbeelden

Elke opdracht is anders. Het resultaat is een samenspel van de wens van de opdrachtgever en de creativiteit van Denkschets. De ene keer meer detail en kleur dan de andere keer. We sluiten altijd zo goed mogelijk aan op het doel en gewenste resultaat van de opdracht. Wel altijd in de herkenbare eigen stijl van Denkschets.

 

Een greep uit werk van de afgelopen jaren.


Posters

Posters worden opgeleverd als hoge resolutie pdf-bestand (5.000 x 7.000 pixels) waardoor ze haarscherp kunnen worden afgedrukt tot A0-formaat.

 

Wil je meer voorbeelden zien? Bekijk de Denkschets portfolio op Flickr.

 


Video

Denkschets ontwerpt en produceert video's waarin jouw verhaal centraal staat. Ook werken we samen met partners, die tekeningen van Denkschets laten bewegen of integreren in een video-productie. Welke vorm en samenstelling we kiezen, hangt af van wat je zoekt.

Voorbeelden van animatievideo's van Denkschets op externe websites:

'van Houten&co': Wie zijn wij? - in opdracht van 'van Houten&co' (2021)

ArboAnders: Wat doet een vertrouwenspersoon? - in opdracht van ArboAnders (2021)

"Publieksverslag 2021-22" - in opdracht van het Northgo College in Noordwijk. Een co-productie van Northgo, Mike Zulo en Lars van Zuilekom (video) en Denkschets (ontwerp & productie) (2022)

 

"Bibliotheek in het hart van de samenleving" - in opdracht van Koninklijke Bibliotheek en Openbare Bibliotheken. Ontwerp & productie: Denkschets (2019)

  

"DLA Piper at Race of the Classics" - in opdracht van DLA Piper. Ontwerp & productie: Denkschets (2018) 

 

 

"Europeana Transcribathon" - in opdracht van Europeana. Een co-productie van Snip Snap on Social, Hocus Pocus Animation en Denkschets (illustraties) (2017)

 

"De Bibliotheek en Woningcorporaties" - in opdracht van de Bibliotheek van Zeeland en KB. Ontwerp & productie: Denkschets (2022)

 

"Hulp bij digitale overheid" - in opdracht van Koninklijke Bibliotheek en Openbare Bibliotheken. Ontwerp & productie: Denkschets (2019)

  

"Every object has a story" - in opdracht van Europeana, voor de Europese campagne om 'verhalen' over migratie te verzamelen. Ontwerp & productie: Denkschets (2018)

  

"Europeana Transcribathon" - in opdracht van Europeana. Een co-productie van Snip Snap on SocialHocus Pocus Animation en Denkschets (illustraties) (2017)

 


"Het moet verdomd snel heel anders" - korte video-statement van Ferenc van Damme. Stem: Ferenc van Damme. Ontwerp & productie: Denkschets (2017)

Tante T - Impro voor kids - videoclip bij muziek van Tante T, met elementen uit promo-materiaal van Tante T. Ontwerp & productie: Denkschets (2016)

  


"Wat is het verschil tussen de THT- en de TGT-datum?" - in opdracht van het Voedingscentrum. Een co-productie van Snip Snap on Social (animatie) en Denkschets (illustraties) (2016)

 

"Ik wil iets anders" - korte promo-video voor Improvatief.nl. Ontwerp & productie: Denkschets (2015)Droomschets

Leef jij je droom? Doe je wat je leuk vindt? Weet je wat je droom is?
terwijl je een gesprek hebt met Karin van Improvatief maakt Elco van Denkschets ter plekke jouw persoonlijke Droomschets. 
Lees verder voor meer informatie


Omdat Denkschets regelmatig bij interne sessies van bedrijven werkt, kunnen we niet al het werk open op internet tonen. Wil je meer zien? Neem gerust contact op!